COACHING

COACHING 2018-03-15T10:20:31+00:00

Online basic program

Online premium program

Što je coaching?

Coaching je proces u kojem se radi na razvoju resursa i sposobnosti klijenta pri čemu coach  ima ulogu da vodi i podržava svog klijenta, da svog klijenta, korak po korak, prati do cilja. Ono što je bitno naglasiti da  coaching nije terapija i namijenjen je osobama koje žele promjenu i spremne su uložiti svoje vrijeme i trud radeći na sebi da tu promjenu i ostvare.

Slikovito rečeno

svatko tko sjedne u taksi ima neki cilj (stići do točke B), a taksi  je samo sredstvo kojim se brže stiže. Kada putnik kaže svoj cilj taksistu (coach-u), on se oslanja na njega i vjeruje da će ga sigurno dovesti do cilja.

Zašto coaching?

Mnogi uspješni menadžeri, biznismeni, sportaši, ali i svi oni koji žele postati uspješniji, postati bolja verzija sebe, koriste coaching – prolaze kroz proces transformacije (coachinga) do željenog rezultata. Zašto?

Činjenica je da u životu ne možemo uvijek sami žonglirati lopticama, ponekad nam je potrebna pomoć, podrška osobe (coacha) koji će nam pomoći da budemo sigurni da ćemo biti disciplinirani, da ćemo ostati  fokusirani u obavljanju neophodnih koraka za ostvarenje postavljenih ciljeva (rezultata).

Također, ponekad nam je jednostavno potrebna osoba (coach) koja će nam pomoći da pronađemo način kako krenuti naprijed, iskoristiti svoje prednosti na najbolji mogući način, pomoći u postavljanju ciljeva na način da ih i ostvarimo.

Neovisno u kojim životnim cjelinama želite ostvariti bolje rezultate, promjenu (posao, karijera, financije, odnosi na poslu, vaše emocije i osjećaji, navike  itd.)

ZA KOGA JE COACHING?

Odmah na početku želim biti iskrena s Vama i reći da u coaching ne primam svakog. Zašto? Za mene coaching nije samo razgovor preko Skype-a koji traje određeno vrijeme – ono je mnogo više. Za vrijeme coaching procesa mnogo vremena (i izvan našeg zakazanog) provodim razmišljajući o Vama, o Vašim potencijalima koje imate i kako ih iskoristiti i usmjeriti na najbolji mogući način da postignete željenu transformaciju.  Može se reći da u coaching proces dajem i srce i dušu … što klijent u konačnici i osjeti. Dakle, ukoliko nakon određenog vremena osjetim da klijent uzalud troši svoj novac i vrijeme, ali i moje vrijeme jer ne poduzima korake tada naša suradnja prestaje.

Međutim, AKO …

 • želite ostvariti bolje rezultate, promjenu neovisno u kojim životnim cjelinama (posao, karijera, financije, odnosi na poslu, emocije i osjećaji),
 • želite postati bolja verzija sebe 
 • ste spremni za put promjene i spremni ste uložiti svoje vrijeme i trud radeći na sebi da tu promjenu i ostvarite

onda je COACHING za Vas!

KAKO ZAPOČETI?

Prije ulaska u sam coaching proces potrebno ja napraviti sljedeće korake:

 1. prijaviti se za besplatni informativni razgovor u trajanju od 20 min
 2. informativni razgovor putem Skype
 3. popuniti odgovarajuće obrasce
 4. početak coaching procesa…

ŠTO ĆETE DOBITI COACHING-om?

Ovisno koji program odaberete dobiti ćete:

 • osobnog coach-a
 • rad 1:1
 • holistički pristup radu
 • partnerski i suradnički odnos
 • 24-satnu podršku
 • podršku u procesu transformacije do željenog rezultata
 • podršku u pronalaženju načina kako da iskoristiti svoje prednosti na najbolji mogući način
 • besplatne materijale
 • mogućnost sudjelovanja na webinarima
 • rad iz udobnosti vašeg doma ili ureda prema unaprijed i zajednički dogovorenom terminu

I zato … POBRINITE SE DA VAŠE DANAS DONESE BOLJE SUTRA!  Jer život je samo jedan i nema reprizu!

Prijava na coaching