Sve se u životu događa s razlogom, ali kako?

Sve se u životu događa s razlogom… Znam da će se većina vas složiti s ovom tvrdnjom. Međutim, znate li njeno pravo značenje? Vjerujete li u zakone Univerzuma?   Sigurno ste čuli ili čitali o univerzalnim zakonima poput zakona polariteta, zakona privlačenja, zakona vibracije, zakon ritma, zakon uzroka i posljedice… (ima ih još da ih ne nabrajam) koji upravljaju cijelim univerzumom iliti svemirom, pa tako i nama (jer smo i mi dio te priče).

U vrijeme kada sam bila samo „pasivni“ čitač tekstova o osobnom rastu i razvoju ove zakone, sada to otvoreno tvrdim, zaista nisam razumjela – znala sam što svaki od njih govori, što predstavlja ali ih nisam razumjela jer zapravo da bih mogla reći da nešto razumijem onda to nešto moram znati i primijeniti, i da primjenjujem. Sada kada ovo pišem sjetila sam se svoje svekrve- jedna prekrasna, osebujna osoba- koja, od kada je poznajem, a poznajem je 13 godina, primjenjuje i živi ove zakone. Ona mi je konstantno pričala o ovim zakonima (mada ih nije nikada imenovala), principima života. Ona me je na neki način uvela u područje osobnog rasta i razvoja- poklonivši mi knjigu „Tajna“ Rhonde Byrne kada je tek izašla u prodaju.  Uglavnom, svoju svekrvu sam uvijek slušala sa velikim zanimanjem, ali je nisam baš mogla pratiti– još mi je sve to zvučalo kao znanstvena fantastika. Jednostavno, tada još nisam bila spremna za to (jer ipak za sve postoji vrijeme, a ako bi to slikovito opisala –postoji vrijeme sjetve i vrijeme berbe – pa tako i u ovom mom slučaju) …trebale su godine i godine proći da počnem razmišljati  i razumjeti principe života, kako ih ja nazivam.

Dakle, godinama sam čitala, čitala, čitala i slušala o tim zakonima…. ali ih nisam implementirala…..sve do trenutka kada sam odlučila pronaći svoj smisao, pronaći ono nešto što će me u potpunosti ispuniti, veseliti, zadovoljiti….i dati mi određenu slobodu. Na moje veliko veselje ono nešto sam konačno pronašla ;). Tek upisom coaching & leadership akademije sam zapravo počela razmišljati o svim tim zakonima o kojima sam do tada samo čitala, počela sam analizirati i povezivati stvari, i ono najvažnije, počela sam ih implementirati ….i zaista, sve je nekako postalo lakše i ljepše… i dobilo je svoj smisao…. Naravno,  život nije idealan (što god to značilo) … ima uspona i padova, ali sada mi je puno lakše nositi se s tim padovima kada dođu …. jer sada razumijem ZAŠTO i na koji način sve funkcionira…. A kako? … O tome uskoro 😉

By | 2018-02-06T08:49:01+00:00 06.02.2018|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment