Ostati svoja …ili ne?

Ovih dana u glavi mi se vrti dilema- trebam li ostati svoja ili ne? Što konkretno mislim pod tim pokušati ću vam objasniti u kratkim crtama. Naime, prošle godine krenula sam s coaching-om (riječ je o pružanju usluge koja podrazumijeva svojevrsni support pojedincu u ostvarenju onoga što želi biti, imati ili raditi).

Danas je pojam coaching postao buzzword jer ako pogledate na društvenim mrežama (uzmite za primjer samo  Facebook) ili samo taj pojam „u googlajte“ vidjeti čete koliko se često spominje ovaj pojam, vidjeti čete mnogo oglasa o pružanju ove usluge.  Dakle, sve se više ljudi bavi coaching-om (što je super jer očito postoji i potreba za ovim vidom usluge). Međutim, koliko je to super toliko meni (osobno) predstavlja i veliki izazov 😉 … jer ipak, kako biti drugačija od drugih? Kako isplivati na površinu?

Svakodnevno razmišljam o ovom pitanju i moram priznati da kreativnosti (ili ideja) što ponuditi svojim klijentima ne nedostaje….Ono što me usporava je pitanje kako (na koji način)  prezentirati svoje usluge, prezentirati sebe? Istražujući kako to drugi rade (ovdje prvenstveno mislim na područje Hrvatske) vidim da se sve to odrađuje na jedan dosta profesionalan način u smislu da se dobro nauči tekst i dobro uvježba verbalna i neverbalna komunikacija- što zaista izgleda profesionalno. Međutim, trebam li i ja imati takav pristup ili ne?  Zašto da, a zašto ne?  (trenutno radim coaching na sebi 😀  )…. Ono što sada samo znam, a srce mi govori odnosno moja intuicija, je da bih se htjela predstaviti onakva kakva zaista jesam (sa svim svojim „manama i vrlinama“ … ma što god to značilo)….

Postavlja se pitanje…. mogu li si, u ovoj fazi poslovanja, to dozvoliti …?

By | 2018-01-17T11:33:35+00:00 17.01.2018|Blog|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment